ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αρχιτεκτονικές Μελέτες

Συνδυάζοντας κλασικές και σύγχρονες λύσεις, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές μελέτες κτιρίων αποκλειστικά και μόνο για τα έργα που πρόκειται να κατασκευάσουμε. Σχεδιάζουμε αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε project και εξυπηρετώντας τις ανθρώπινες ποιότητες, ενώ παράλληλα επιδιώκουμε την πλήρη εναρμόνιση της κατασκευής στο άμεσο και ευρύτερο περιβάλλον. Δημιουργούμε χώρους και κτίρια με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την αισθητική και πρωτίστως την ασφάλεια. Διεξάγουμε αρχιτεκτονικές μελέτες κτιρίων τηρώντας αυστηρά τις σύγχρονες προδιαγραφές σχεδιασμού και επιτυγχάνουμε την κάλυψη των απαιτήσεων σας μέσα από κτιριακές κατασκευές μοναδικής ταυτότητας.

Στατικές Μελέτες

Με εμπειρία, γνώση και ακρίβεια αναλαμβάνουμε την εκπόνηση στατικών μελετών μόνο για τα οικοδομικά έργα που πρόκειται να κατασκευάσουμε, με παράδοση τεύχους υπολογισμών και ξυλοτύπων για κάθε τύπο κατασκευής. Διαθέτοντας τα απαραίτητα λογισμικά και τηρώντας αυστηρά τους αντίστοιχους Ευρωκώδικες και Εθνικούς κανονισμούς, διασφαλίζουμε την ορθή τεχνοοικονομική κατασκευή του φέροντος οργανισμού του κτιριακού έργου. Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση στατικής μελέτης και την άρτια επίβλεψη και εφαρμογή της ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή χρήση και αντοχή του κτιριακού έργου μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο ζωής του.

Κατασκευή και Επίβλεψη Έργων

Διαθέτοντας εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία στη διεκπεραίωση απαιτητικών έργων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αναλαμβάνουμε με συνέπεια την κατασκευή και επίβλεψη έργων. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο σαν ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο δραστηριοτήτων για τη βέλτιστη χρήση των διαθέσιμων πόρων ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην επίβλεψη των εργασιών σε κάθε φάση του έργου για να διασφαλίσουμε την τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών και να εγγυόμαστε τόσο την υψηλή ποιότητα της εκτέλεσης των εργασιών όσο και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αναστηλώσεις

Είμαστε περήφανοι για την προσφορά υψηλού επιπέδου εργασιών όσον αφορά την αναστήλωση και αποκατάσταση μνημείων, τον εκσυγχρονισμό χώρων και την ανάδειξη αρχαιοτήτων. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία τόσο στον τομέα της μελέτης όσο και στον τομέα της κατασκευής, λαμβάνοντας παραδοσιακές και σύγχρονες προσεγγίσεις και τεχνολογίες. Με σημαντική γνώση πάνω στη σχετική νομοθεσία εκτελούμε εξειδικευμένες εργασίες για την αποκατάσταση και την ενίσχυση των μορφολογικών στοιχείων της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, εκτελώντας με σεβασμό έργα προστασίας και ανάδειξης της.

Ανακαινίσεις

Αισθητική, λειτουργικότητα, εργονομία και design συνδυάζονται με την άριστη γνώση μας πάνω στην πολεοδομική νομοθεσία και τα δομικά υλικά για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης. Καθώς γνωρίζουμε πως η ανακαίνιση κτιρίων απαιτεί τον αρμονικό συνδυασμό μελέτης και δημιουργικότητας, επενδύουμε σε πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα των έργων που αναλαμβάνουμε. Πραγματοποιούμε με απόλυτη υπευθυνότητα τις απαιτούμενες μελέτες και προσφέρουμε εξειδικευμένες προτάσεις που καλύπτουν όλες τις πιθανές αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες σας.

CONCEPT AND DESIGN


Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram.

REFURBISHMENT


Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram.

GENERAL BUILDER


Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο
της εταιρίας μας

DOWNLOAD

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μάθετε για τα έργα μας και αφήστε
μας να σας λύσουμε κάθε απορία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ