Αδιατάρακτες Κοπές

Υλοποιούμε με τεχνική αρτιότητα απλά και σύνθετα έργα αδιατάρακτης κοπής μπετόν χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα αδαμαντοφόρα μηχανήματα και εργαλεία κοπής. Με βάση την πολυετή εμπειρία μας στον κατασκευαστικό κλάδο έχουμε την ικανότητα να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία για αδιατάρακτη κοπή σκυροδέματος και διάτρηση. Εξασφαλίζουμε την αφαίρεση δομικών στοιχείων με εξαιρετική ακρίβεια κοπής και τον ελάχιστο χρόνο αποπεράτωσης εργασίας, πάντα με σεβασμό προς τον περιβάλλοντα χώρο εργασίας.

Τσιμεντενέσεις-Ρητινενέσεις

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και μια πλήρη γκάμα δομικών μηχανημάτων ώστε να καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών για την επισκευή-ενίσχυση υφιστάμενων κατασκευών. Εφαρμόζουμε τσιμεντενέσεις και ρητινενέσεις για την πλήρωση και αποκατάσταση-επισκευή ρωγμών σε τοιχοποιίες και λιθοδομές. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας έπειτα από μελέτη αναλαμβάνουν τη γρήγορη και ασφαλή επισκευή των βλαβών σε παραδοσιακά κτίσματα και νέες κατασκευές. Με τις κατάλληλες εργασίες επεμβαίνουμε αποτελεσματικά στις όποιες δομικές αποκαταστάσεις, ενισχύσεις ή αναπαλαιώσεις απαιτεί το εκάστοτε project και εγγυόμαστε ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

Gunite (Εκτοξευόμενο Σκυρόδεμα)

Έχοντας πλήθος έργων για δομοστατική και αντισεισμική αποκατάσταση κτιρίων στο ενεργητικό μας, παρέχουμε σωστά μελετημένες λύσεις και κυρίως εγγυόμαστε την αποτελεσματική εφαρμογή της τεχνικής κύριας ενίσχυσης Gunite. Καλύπτουμε το ευρύ φάσμα εφαρμογών της τεχνικής με εκτοξευόμενο σκυρόδεμα και διεκπαιρεώνουμε με επιτυχία την αποκατάσταση και την ενίσχυση σοβαρών βλαβών των φερόντων στοιχείων ενός κτιρίου.

Ειδικές Ξύλινες Κατασκευές Στεγών και Πατωμάτων Διατηρητέων ΚτΙρίων

Με πλήρη σεβασμό στα ενδιαφέροντα μέρη του κτιρίου και την ισορροπία της σύνθεσης, αναλαμβάνουμε ειδικές ξύλινες κατασκευές στεγών και πατωμάτων σε διατηρητέα κτίρια. Με οργάνωση και αυστηρή τήρηση των διαδικασιών διεκπεραιώνουμε κάθε επέμβαση σε κτίρια εξαιρετικής πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής αξίας με αμέριστη προσοχή και εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Διακοσμήσεις Εσωτερικών Χώρων

Με γνώμονα τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και τη χρήση των κατάλληλων υλικών, υφών και χρωμάτων ανανεώνουμε το χώρο σας χαρίζοντας του χαρακτήρα και λειτουργικότητα. Η υπηρεσία διακόσμησης εσωτερικών χώρων περιλαμβάνει τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου, την έρευνα αγοράς καθώς επίσης την επίβλεψη των εργασιών. Προσφέρουμε υπηρεσίες με αυστηρή επαγγελματική ποιότητα, προσανατολισμένες στη λεπτομέρεια και στις επιθυμίες σας. Με δημιουργική διάθεση αναβαθμίζουμε τους εσωτερικούς χώρους της επαγγελματικής ή ιδιωτικής σας στέγης και τους μετατρέπουμε σε χώρους φιλοξενίας με υψηλή αισθητική.